Csodaszép étkezőket mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2018.11.27 14:53:12

Karácsony közeledtével egyre hangsúlyosabb szerep jut az étkezőnek. Megvesszük az ünnepi abroszt, és elgondolkozunk, mivel tehetnénk a terítéket még szebbé.


 

Ez alkalomból mai válogatásunkban az Ingatlantájolón található legszebb étkezőket gyűjtöttük egy csokorba.

Sikkes elegancia a Várnegyedben

Az I. kerületben, a Várnegyedben kínálják ezt az amerikai konyhás, két hálószobás lakást eladásra. A lakáshoz olyan extrák is járnak, mint az infraszauna vagy a biokandalló, ami mégis megfogja az embert, az az egész lakás berendezését átható sikkes elegancia. Az étkező egy kis sarokban kapott helyet, természetesen halványszürke és púderrózsaszín árnyalatokban. Új tulajdonosa a lakást teljes pompájában élvezheti, ugyanis a bútorok is az ár részét képezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas étkező Ürömön

Összesen 310 nm-es ez az ürömi mediterrán családi ház, így nem csoda, hogy amerikai konyhás nappalijában mindhárom funkciónak bőven jutott hely. Étkezőjét egy klasszikus, elegáns 8 személyes asztal foglalja el, és egy hatalmas tálaló is kényelmesen elfért mellette.

Még több képért kattintson a fotóra!

Visszafogott elegancia Kecskeméten

Kecskemét Petőfivárosban található ez a családi ház, ahol a nappali, étkező és konyha már lényegesen jobban elkülönül egymástól. Az étkező berendezése visszafogottan elegáns, klasszikus barna és bézs színekben, melyre a koronát a háromágú csillár teszi fel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fekete-fehérben Pécsett

Pécs Kertvárosban áll ez a kétgenerációs családi ház, melynek felső szinten lévő lakása teljes felújításon esett át. Az egész lakásra a fekete-fehér színkombináció és a virágminta jellemző, mely a konyha-étkezőben dominánsabban megjelenik. A virágminták és a kecses csillár az étkezőt igazán nőiessé varázsolják.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyszerű, de nagyszerű a XII. kerületben

Mártonhegyen található ez a nappali + másfél hálószobás lakás, melynek 12 nm-es konyhájában szorítottak helyet az étkezősaroknak. Az étkező berendezése rendkívül egyszerű, melyet a színes tapétával borított fal, és a hozzá színben passzoló kép tesz izgalmassá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kicsi, de hangulatos étkezőpult a III. kerületben

Előfordul, hogy egy étkezőasztal nem, csak egy kis étkezőpult fér el otthonunkban, különösen, ha a lakás mindössze 38 nm-es. Ebben a III. kerületi lakásban is ez történt, ahol az amerikai konyhás nappalin kívül egy hálószobának is találtak helyet. Az alig 18 nm-es nappaliban így egy kétszemélyes étkezőpult választja el a nappalit a konyhától, ami az egyik falon végig beépített nappali-konyha szekrénnyel, a szőrmével borított bárszékekkel és a bortartóval rendkívül hangulatosra sikerült.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások