Csodaszép, romantikus hangulatú parasztházakat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2019.02.27 14:48:34

A parasztházakat sokan nem szívesen vásárolják, mert vályogból épültek, sok közülük nagyon lerobbant állapotban van, és az elosztásuk sem felel meg a mai igényeknek. Pedig a vályog kiváló hőszigetelő képességgel bír, és ezek az épületek felújítva nemcsak élhetőek, de rendkívül romantikusak is.


 

Mai válogatásunkban ezért a legszebb felújított parasztházakat hozzuk most el az Ingatlantájoló kínálatából.

Hófehérre meszelve Hahóton

A Zala megyei Hahóton, egy Zalaegerszegtől és Nagykanizsától egyaránt 25 km-re található csendes faluban áll ez a tetőtér beépítéses parasztház, mely hófehér falakat és hozzáillő zöld ajtó- és ablakkereteket kapott. Az autentikus parasztház nappalival, étkező-konyhával és 4 hálószobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy ház 1822-ből Gánton

Lassan 200. születésnapját ünnepli ez a családi ház, melyet tulajdonosai 2006-ban az eredeti értékek megőrzésével újítottak fel. A házikó a Fejér megyei településen, a skanzen faluban, Vérteskozmán áll. Berendezése korhű, felújított bútorokból áll, melyek szintén az ár részét képezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Mesebeli házikó Nagybörzsönyben

Szinte mesébe illő ez a kis parasztház, mely a Pest megyei Nagybörzsönyben található. Az ingatlant 2008-ban teljes körűen felújították, fűtését kemence biztosítja. A konyhabútor az ár részét képezi, az udvaron egy tetőteres épület is található, mely vendégháznak alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel Nemesdéden

A Zalakarosi Fürdőtől 17 km-re, a Zala megyei Nemesdéden áll ez a csodaszép parasztház, mely 1911-ben épült. A szépen felújított ingatlan két szobával várja új lakóit, fűtését vaskandalló biztosítja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tornácos parasztház szőlőssel Galvácson

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Galvácson található ez a szép tornácos, 120 nm-es parasztház, melyhez hátulról egy 80 nm-es szín is kapcsolódik. A színben egy épített kemence, udvarán 2 öreg diófa áll, fűtését kombi gáz kazán biztosítja.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások