Egy kockaház mindig jó befektetés lehet!

Ingatlantájoló.hu 2019.02.20 16:12:45

Sokszor hallani, hogy a régebbi építésű házakban még van anyag, és hogy sokkal jobb minőségűek, mint az újak. Igaz vagy nem, de az biztos, hogy a kockaházak között, ha sok is a felújítandó, bontandó állapotút azért nemigen találunk.


 

Ezekhez az épületekhez még viszonylag reális áron hozzá lehet jutni, és inkább csak esztétikai felújítást, fűtéskorszerűsítést vagy újra vezetékezést kell rajtuk végrehajtani, statikailag rendben vannak és általában praktikus a belső elosztásuk is. Persze felújított Kádár kockákat is találunk szép számmal, akár még luxus minőségben is, és jóval borsosabb áron.

Nézzük most a legjobb ajánlatokat az Ingatlantájoló kínálatából!

Hőszigetelt ház amerikai konyhával Szarvason

2004-ben esett át teljes felújításon ez a szarvasi családi ház, mely felújítása során hőszigetelt nyílászárókat, külső hőszigetelést, új radiátorokat, új tetőszerkezetet is kapott, és elosztását is megváltoztatták. A ház így a mai igényeknek megfelelően amerikai konyhássá alakult, és nappaliján kívül még 3 hálószobának találtak benne helyet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljeskörűen felújított és bővített ház Pásztón

Pásztó egyik csendes, de központ közeli utcájában áll ez a családi ház, mely 2008-ban és 2017-ben is teljeskörű felújításon esett át. Jelenleg nappali + 3 hálószobával rendelkezik, a beépített konyhabútor az ár részét képezheti.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nemrég felújított ház Hódmezővásárhelyen

2017-ben újították fel ezt a családi házat, mely Hódmezővásárhely, Kincses-telepen található. Az épületben étkező-konyha és két szoba található, tulajdonosa kisebb családi házat vagy különálló házrészt is beszámít a vételárba.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két generációnak Albertirsán

Egy különálló kis házzal is rendelkezik, így két generáció részére is kiváló ez az ingatlan Albertirsán. A főépület nappali-konyha-étkezővel és 2 szobával, a kis ház egy szobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások