Hétvégi ház tóparton, Budapesthez közel? Nézz szét a Velencei-tónál!

Ingatlantájoló.hu 2019.05.22 18:14:26

Akinek a Balatonon van nyaralója, annak ismerős a péntek és vasárnap délutáni dugó az M7-esen. Ezt egy egész hetes nyaralásra elutazva még csak-csak elviseljük, na de minden hétvégén? A Tisza-tó pedig azért mégiscsak egy kissé messzebb esik a fővárostól, így aki minden hétvégén könnyen elérhető, tóparti ingatlant keres, Budapest közelében, annak a Velencei-tó az ideális választás.


 

Az M7-est persze itt sem kerülhetjük el, de mégsem mindegy, hogy hány km-t, vagy hány órát töltünk a dugóban. Ezért most mutatjuk a Velencei-tó legszebb házait, nyaralóit az Ingatlantájoló kínálatából.

Vízparti luxus Velencén

Közvetlen a tóparton áll ez a luxus családi ház Velencén. Tulajdonosa saját részre tervezte, építette, a legmagasabb minőségű anyagok és műszaki megoldások felhasználásával. A 300 nm-es családi házhoz fedett terasz és egy nagy méretű nyitott terasz is tartozik, 3 hálószobája és dolgozószobája mind külön fürdőszobával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos nádtetős ház Sukorón

Sukoró hegyvidéki részén áll ez a nyaralónak is ideális családi ház, mely csodálatos örökpanorámával rendelkezik. Az ingatlan ideális azok számára, akiket nemcsak a vízpart vonz, hanem borászattal is szívesen foglalkoznának, hiszen egy 20 nm-es, műemléképület présház és pince is tartozik a házhoz. A háznak különleges hangulatot ad a sárga festés és a türkizre festett nyílászárók, valamint a belső terek kék-fehér színvilága és a fenyő bútorok, melyek mind az ár részét képezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csodás Makovecz ház Velencén

Mindig csodás, ha egy ház dupla belmagasságú nappalival rendelkezik, amely hatalmas üvegfelületen keresztül tekint a teraszra és a kertre. Ennek a velencei luxus ingatlannak a nappalija nemcsak hogy 46 nm-es alapterülettel, de 8 m-es belmagassággal, könyvtár résszel és a galérián olvasósarokkal is rendelkezik, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy egyik hálószobája is dupla belmagasságú. A mesés ingatlanban biliárd terem, sakk- és kártyaszoba, finn szauna és jakuzzi is szolgálja a kikapcsolódást, és egy külön apartmant is kialakítottak benne.

Még több képért kattintson a fotóra!

Medencés családi ház Gárdonyban

Gárdony agárdi részén, a termálfürdő közelében helyezkedik el ez a 2003-ban épült családi ház, mely amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és dolgozószobával is rendelkezik. A házhoz tartozik két nagy terasz is, hátsó teraszáról a kertbe, közvetlenül a medencébe léphetünk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi beleszeretős házikó Pákozdon

Bár Pákozdon nincs strand, a település hegyvidéki részének üdülői, présházai, pincéi tökéletes kikapcsolódást biztosítanak azok számára, akik inkább borászkodnának, és megelégednek azzal, hogy időnként leugorhatnak a közeli Sukoróra strandolni. Itt bukkantunk erre a 120 éves présházra is, mely felújítása után rendkívül bájos belsőt kapott. Az ingatlanban fürdőszoba egyelőre még nincs, de előkészítése megtörtént, így könnyen kialakítható. Tetőtéri hálószobája panorámás erkéllyel rendelkezik, földszinti teraszát növényekkel befuttatott pergola teszi még hangulatosabbá.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások