Legyen balatoni nyaralód szabadstrand közelében!

Ingatlantájoló.hu 2019.06.06 14:10:10

A balatoni nyaralók a mai ingatlanárak mellett egyáltalán nem olcsóak, olyat, ami saját vízparttal is rendelkezik, pedig még drágán is nehéz találni. Így felértékelődnek azok az ingatlanok, amelyek közel vannak a vízparthoz, strandokhoz, de hiába egy kedvező elhelyezkedésű ingatlan, ha megvásárlása után még a mindennapos strandbelépő árával is számolnunk kell.


 

Mai összeállításunkban ezért olyan ingatlanokat kerestünk, melyek közel vannak valamelyik szabadstrandhoz, jó állapotúak és még az áruk is elfogadható. Jöjjenek a legjobb ajánlatok az Ingatlantájoló kínálatából!

Platánfákkal szegélyezett sétányon, Balatonbogláron

Különálló apartmannal is rendelkezik ez a felújított családi ház, mely Balatonbogláron, a belvárosban, az élményfürdő szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlan közelében található a Platán szabadstrand, főépülete nappali és 1 + 2 fél hálószobával rendelkezik, melléképületében másfél szoba kapott helyet, így kétgenerációs család vagy kiadás céljára is remek lehetőséget nyújt.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagy terasszal Balatonszárszón

Mindössze pár lépésre található Balatonszárszó egyik szabadstrandjától ez a nyaraló, mely 2000-ben épült. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új tulajdonosát, fűthető, így állandó lakhatásra, de nyaralónak vagy kiadás céljára is tökéletes. Nappaliból nyíló hatalmas teraszát szépen gondozott kert öleli körbe.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két lakásos családi ház Örvényesen

Tihany mellett, a vízimalmáról és forrásáról híres Örvényesen áll ez a családi ház, mely tavaly belső felújításon esett át, mely a vezetékeket és a burkolatokat is érintette, egyúttal a nyílászárók cseréjére is sor került. Az ingatlan homlokzatának felújítása már az új tulajdonosra vár, az épületben két lakást alakítottak ki, a nagyobbik, tetőtér beépítéses lakás nappalival, műhellyel és 4 hálószobával, a kisebbik egyszintes lakás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

3 lakrésszel Balatonlellén

Balatonlellén, a szabadstrandtól mindössze 7-8 perces sétára áll ez a családi ház, mely nemrég esett át felújításon. A felújítás a nyílászárók, a vezetékek és a burkolatok cseréjét érintette. A kétszintes házban 3 lakrészt alakítottak ki, egy belső kétszintes lakást, és mindkét szintjén további 1-1 lakást. A befektetésnek is ideális ingatlant teljes berendezéssel együtt kínálják.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított ikerfél Balatonbogláron

A szabadstrandtól 250 m-re helyezkedik el ez az 1903-ban épült ikerfél, melyet tulajdonosa 18 évvel ezelőtt felújított. Az ingatlant azóta is folyamatosan karbantartják, benne 3 lakás kapott helyet. A befektetésnek is kiváló családi ház a városközponttól 200, a vasútállomástól 300 m-re található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Frissen felújított nyaraló Fonyódon

Az Árpád parti szabadstrandtól 450 m-re található ez az idén felújított, 1981-ben épült nyaraló. A nappali + 3 hálószobás ingatlan felújítása az olyan alapvető munkálatokon kívül, mint például a külső hőszigetelés és a nyílászárók cseréje, érintett olyan extrákat is, mint az energiatakarékos LED világítás kiépítése, vagy az elektromos távirányítós alumínium redőnyök.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

Hozzászólások