Meseszép luxusotthonokat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2019.03.04 14:54:38

Hogy mi a luxus? Ha ingatlanokról beszélünk, hirdető és vevő számára sokszor mást jelent. Sokan hirdetik szép, de egyébként egyáltalán nem különleges otthonukat luxusingatlanként, pedig a luxus mindig valami egyedit jelent.


 

Nincs hát könnyű dolguk, azoknak a vevőknek, akik valami igazán különlegeset keresnek. Ezért mi most valódi luxusotthonok közül választottuk ki a legszebbeket az Ingatlantájoló kínálatából.

Egyedi burkolatokkal Pécelen

Pécelen a kastély feletti dombon áll ez az impozáns családi ház, melyet 11 évvel ezelőtt minőségi anyagokból építettek. A minőségi anyagok természetesen kiterjedtek a burkolatokra is, így az ingatlanban gránit, olasz csempe és intarziás tölgyburkolatokat találunk. De fontos megemlíteni, hogy a ház olyan extrákkal is rendelkezik, mint a borospince, a hobbiszoba, a jakuzzis terasz vagy a halastó a kertben.

Még több képért kattintson a fotóra!

Luxusszinten felújított nagypolgári lakás az V. kerületben

A Parlament közelében, egy szépen felújított, 40-es években épült ház első emeletén található ez az 5 szobás lakás, mely egy gondos felújítás után nyerte el mai formáját. A burkolatok itt is első osztályúak, olasz hidegburkolatot, minőségi márvány burkolatot, pácolt tölgyfa parkettát, luxus minőségű tapétákat, különleges falburkolatokat, egyedi stukkókat is találunk. A lakás enteriőrjét belsőépítész tervezte, az olasz design bútorokból álló teljes berendezés a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Zöldfallal a Párizsi utcában

Szintén az V. kerületben, a Párizsi utcában található ez a luxuslakás, mely tavaly esett át teljeskörű felújításon. A nappali + 1 hálószobás lakásban gyönyörű burkolatok és bútorok találhatóak, legkülönlegesebb dísze pedig az étkezőben található zöldfal. A lakás teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Örökpanorámával a Gellért-hegyre Budafokon

Budafok-Rózsavölgyben áll ez a családi ház, melynek északra néző teraszairól a Gellért-hegyre nyílik kilátás. A ház déli oldala félig a hegyoldalba simul, földszinti nappalijában különleges, terméskővel burkolt kandalló található. A kandalló és a falak terméskő burkolata csodálatosan reflektál az innen nyíló teraszt körülölelő hegyoldal szikláira, a terasz tolóajtaját elhúzva, a kint és a bent határai teljesen elmosódnak. A ház 1990-ben épült, 5 + 2 félszobás, és 2009-ben esett át teljes felújításon. Egyedi tervezésű, beépített bútorzata a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások