Nézegess ámulatba ejtő szépségű nappalikat!

Ingatlantájoló.hu 2018.11.22 14:50:02

A nappali a családi élet legfőbb színtere, az étkezéseken kívül itt tölti a legtöbb időt együtt a család, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan rendezzük be, hol töltjük az estéket egy-egy fárasztó nap, és a hétvégéket egy-egy fárasztó hét után.


 

Mai válogatásunkat ezért az Ingatlantájolón látható legszebb nappalikból állítottuk össze.

Kékben tündöklő nappali a XII. kerületben

Egy alapvetően semleges színvilágú nappalit dobtak fel azzal ebben virányosi lakásban, hogy kék árnyalatokban tündöklő kanapét és dohányzóasztalt választottak hozzá, és a TV mögötti hangsúlyos falat is türkiz színűre festették. A lakás egyébként a Hunyad Orom lakókertben található, és csodás tereit két lakás összenyitásával alakították ki, és 3 különböző tájolású terasz is tartozik hozzá.

Nézze meg a panorámát is! Még több képért kattintson a fotóra!

40 nm-es nappali Pátyon

Pátyon, Mézeshegyen található ez az egyedi kialakítású, szinteltolásos családi ház, mely 2 nappalival is büszkélkedhet. A bejárati ajtó egy előszobába nyílik, ahonnan választhatunk, hogy lefelé az alsó szintre, vagy felfelé a két felső szintre indulunk tovább. Az alsó szint a családi élet színtere, itt található a kisebb családi nappali, konyha, étkező, hálószoba és fürdőszoba. A középső szint egyetlen hatalmas, több mint 40 nm-es vendég fogadó nappali, mely fehér-barna színvilágával, hófehér lépcsőjével, melyen végigfut a gyönyörű sötétbarna padlóburkolat, és egyedi design kandallójával érdemelte ki, hogy válogatásunk része legyen. A legfelső szinten dolgozó és kondiszoba található, az alsó szint egy átrium jellegű, a középső szint egy erkély jellegű, a felső szint pedig egy tetőterasszal egészül ki.

A családi nappalit is érdemes megnézni! Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámás terasszal a II. kerületben

Visszafogott szürke és barna színekben pompázik ennek a II. kerületi tetőteraszos lakásnak a nappalija. Az étkezős nappaliból egy 10 nm-es panorámás erkély is nyílik, a külön konyhából egy 12,5 nm-es erkélyre léphetünk, felső szintjén egy 48,5 nm-es jakuzzis tetőterasz található. Ízléses berendezésén kívül még a nappali dísze a gyönyörű, modern kandalló.

Nézze meg a konyhát is! Még több képért kattintson a fotóra!

Elegáns nappali egy Andrássy úti luxuslakásban

Visszafogott színei mellé ennek az Andrássy úti lakásnak a nappalija is kapott kék színű díszpárnákat. Az amerikai konyhás nappali rendkívül tágas, napfényes és egy terasz is nyílik innen. Az egyébként két hálószobás luxus lakás egy wellness centrummal is felszerelt társasházban található.

A gyerekszoba is csodás! Még több képért kattintson a fotóra!

Külön, mégis egybenyitható konyhával Miskolcon

Két lakás egybenyitásával született ez a különleges otthon is Miskolcon. Nappali-étkezője visszafogott pasztellszínektől hangulatos, külön konyháját egy hatalmas üveg tolóajtó választja el a nappalitól, így az amerikai konyha és a külön konyha híveinek is egyaránt kitűnő választás. A lakás 3 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit.

Érdemes megnézni a fürdőszobákat is! Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások