Pazar fővárosi lakásokat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2019.03.18 14:52:50

Az elmúlt évek lakásár emelkedése a budapesti lakáspiacot érintette a legsúlyosabban. A főváros ingatlankínálatában elsősorban lakások szerepelnek, melyek ára, elhelyezkedéstől függetlenül akár a 600 ezer – 1,3 millió forintot is elérheti négyzetméterenként.


 

Mai válogatásunkban a legszebb budapesti lakásokat gyűjtöttük össze ártól és lokációtól függetlenül az Ingatlantájoló kínálatából.

Felújított álomlakás, teljes berendezéssel a VI. kerület szívében

A Dessewffy utcában található ez a luxusszinten felújított, téglaépítésű lakás, mely nappali + 2 és fél szobával várja új lakóit. A lakás különálló, a nappaliból nyíló konyhával rendelkezik, és két fürdőszobája is van. Vételára a teljes berendezést és a minőségi konyhai gépeket is tartalmazza.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teraszként használható lichthoffal Újlipótvárosban

A régi házakban gyakran találkozhatunk lichthofokkal, melyekre legtöbbször csak ablakok nyílnak. Ennek a XIII. kerületi lakásnak a lichthofjára azonban ki is lehet lépni, így akár sütögetésre is alkalmas. Az amerikai konyhás nappalis lakás két hálószobával rendelkezik, mindkét hálószobájából ki lehet lépni a lichthofra. Egyik hálószobája zuhanykabinnal is felszerelt, ezen kívül egy WC-s fürdőszoba nyílik az előszobából. A kompletten felújított lakás ára teljes berendezéssel együtt értendő.

Még több képért kattintson a fotóra!

Erkélyes lakás egy ősfás kerttel rendelkező társasházban, Pesthidegkúton

Pesthidegkút Ófaluban, egy 15 lakásos társasház 3. emeletén található ez a csendes, világos lakás, mely pár éve esett át komplett felújításon. A lakás tavaly légkondícionálót is kapott, nappali + 2 hálószobával várja új lakóit, de könnyen 4 szobássá alakítható. A társasház nagy ősfás kerttel és játszótérrel is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Modern, belső kétszintes lakás csodaszép csigalépcsővel a IX. kerületben

Igazán fiatalos ez a Ferenc körúti lakás, melynek földszintjén amerikai konyhás nappali, háló és fürdőszoba kapott helyet. A szépen felújított lakás dísze, a nappali fókuszpontja a csigalépcső, ahonnan a tetőtéri hálószobába jutunk, melyhez egy másik fürdőszoba kapcsolódik. A lakás terasszal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások